Καλώς ορίσατε στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης του Μουσικού Σχολείου Αλίμου!

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης του Μουσικού Σχολείου Αλίμου βασίζεται στο λογισμικό ανοικτού κώδικα Moodle, το οποίο επιτρέπει τη δημιουργία και διαχείριση διαδικτυακών μαθημάτων. Το Moodle έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να υποστηρίξει μαθησιακές δραστηριότητες εμπνευσμένες από τον κοινωνικό εποικοδομητισμό (social constructivism) και παρέχει ένα χώρο διανομής ψηφιακού πολυμεσικού υλικού σε συνδυασμό με ποικίλα εργαλεία για κοινωνική αλληλεπίδραση και συνεργατική κατασκευή της γνώσης.

Το MyMousalim.gr δίνει πλέον τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου Αλίμου να επικοινωνούν με τους μαθητές τους από απόσταση και σε μη πραγματικό χρόνο για την παροχή εκπαιδευτικού υλικού ή τη διεξαγωγή συμπληρωματικών «μαθημάτων» μέσω αυτής Virtual Learning Environments τεχνολογίας (πλατφόρμα εικονικής εκμάθησης).

Διαβάστε περισσότερα ....

    Νέα του ιστοχώρου

    Φωτογραφία User Admin
    Πρόσβαση στο Moodle από κινητές συσκευές (tablets - smartphones)
    από User Admin - Σάββατο, 2 Φεβρουάριος 2019, 1:33 μμ
     

    Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Moodle είναι προσβάσιμο από κινητές συσκευές. Οι χρήστες του μπορούν πλέον να έχουν πιο εύκολη πρόσβαση από τα smartphones και τα tablets που διαθέτουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσουν την εφαρμογή Moodle από το Play store ή το App store ανάλογα με το λογισμικό που υποστηρίζουν τα smartphones ή τα tablets τους. Δηλώνετε τη διεύθυνση my.mousalim.gr, τα στοιχεία εισόδου σας και έχετε στη διάθεσή σας όλες τις υπηρεσίες του Moodle στης κινητές συσκευές σας.

    Φωτογραφία User Admin
    Είσοδος στο Moodle του Μουσικού Σχολείου Αλίμου
    από User Admin - Παρασκευή, 1 Φεβρουάριος 2019, 10:15 μμ
     

    Η είσοδος στο σύστημα γίνεται με εξουσιοδοτημένη άδεια σε λογαριασμούς Google, Facebook,  Microsoft, LInkedIn κ.α. ή με την επιβεβαίωση χρήσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περίπτωση αδυναμίας εισόδου μπορείτε να κάνετε "Ανάκτηση" των κωδικών σας εδώ: https://my.mousalim.gr/login/forgot_password.php

    Για προβλήματα πρόσβασης μπορείτε να απευθύνεστε στην υπηρεσία επικοινωνίας, στον σύνδεσμο:

    https://www.mousalim.gr/contact/diakheiriseistotopou/pollis-adamantopoulos.html